HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Szép Szerda

2007.11.07. 09:56 :: anee

Süt a nap!!!

A tegnapi szürke esős/félighavas nyálkás idő után épp ideje volt. Ugyan most meg a szél indult be, de legalább friss levegőt hoz.

Ma rövid napom lesz, legalábbis a munkahelyen. Az ELMÜ más kérdés lesz ugye ...

A hírek között kutakodva rátaláltam erre, amiben ecsetelik, hogy milyen új témák lettek az iGoogle-re. Nekem spec nagyon tetszik mindegyik, próbálkozunk a megfelelő megtalálásával, nem tudok dönteni...

Ezt a csodát most jelentették be

és azt hiszem ez lesz a következő mobilom. Mit lehet tenni beleszerettem a kagylós, oledes sonyericssonokba, és ez még W is mellé! A szín meg hát csajos, de gondolom lesz másmilyenben is (egy narancs+fehér kombónak nagyon örülnék...).

Ez meg ultimate karácsonyi ajándék, főleg a díszek fogtak meg, csak a gond az, hogy nicns ennyi elfekvő alaplapunk, meg megmunkáló eszközünk hozzá :D.

A netünk még mindig folyamatban, hozzáférés már van, jel még nincs ... tegnap azért felraktuk a modemet, hogy lássuk ha mozgolódik valami.

Tegnap kész lett az előszoba akasztó és meghozta apu a fürdőszoba szekrényt is. Egyre jobban nézünk ki, telik meg a lakás mindenféleséggel :). Lassan el tudok pakolni mindent, ami a földön hever most és akkor tényleg beköltöztünk egy időre. Persze takarítani kell egész délután, mert az elmúlt két napban hazaértem, segítettem a fiúknak és utána zuhantunk aludni. A fél5-ös kelés baromira korán van, meg kell állapítani. Majdnem egy óra alatt érek be, spórolni kell az idővel ahol tudok, de sajnos a 3 átszállással mindig ennyi lesz.

Ha jövőhéten fel tudom venni az előlegemet, akkor utána kimászunk Ikeába és megvesszük a még hiányzó kissebb (szemetes, WC papír tartó stb.) és nagyobb (polc a nappaliba) hiányzó alkatrészeket. Asszem egy ideig nem lesz gond azzal, hogy mit mondjak, ha valaki megkérdezi, hogy mit kérünk ajándékba :P. Annyi apróságnak lesz most hely, ami kényelmesebbé teszi az életünket, amit be is lehet szerezni mostmár...

Szólj hozzá!

Címkék: sun news mobile family living

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr47221088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása