HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Sorozatok mindenek felett

2007.02.07. 08:53 :: anee

Asszem már írtam, hogy sorozat addict vagyok. Kisebbfajta függőség alakult ki bennünk drágával, nem is csoda, annyi jót hoztak ki mostanában (persze nagyrészt nem Magyarországon).

Tulajdonképpen jobban is szeretem ezeket, mint a filmeket. Bár van néhány film, amit nem szeretnék elhagyni az életemből (betegség és depresszió ellen megvan a bejáratott sorrend filmekből is), de valahogy a sorozatok hosszúsága, komplikáltsága, és egyedisége sokkal jobben megfog.

Persze mindig kapjuk az újabb és újabb dolgokat, hiszen sokan a környékünkön is néznek ilyesmit, így nem lehet kifogyni a néznivalóból.

Tulajdonképpen ez is egyfajta hobby nekem. Igencsak időigényes, de mindig izgalmas és változatos. Nagyon jól kikapcsolja az agyam és élvezem is. A Problémák persze akkor kezdődnek, amikor egyet nagyon megkedvelsz és elkezded nézni hetente. Kész kínszenvedés néha kivárni a következő részt.

Szerencsére drága is jól viseli, pedig néha egy egész napra be tudom magam ásni a gép mögé és sorba nézem egymás után őket. Mondjuk ő a magyar nyelvűeket jobban kedveli (Tir-t, meg Angyalt néz, nah meg persze 24-et).

Én preferálom az angol/eredeti nyelvet. Ugyan a fordítások egész jók, de egyrészt legalább az angolt is gyakorlom, másrészt meg valahogy csak jobban illik az emberekhez a saját hangjuk. Ezen felül pedig rengeteg poén és szóvicc veszik el, ha nem angolul nézzük, hiszen a magyar nem mindig alkalmas ilyenekre. Egyébként is jobb, ugyse olvasom már a feliratokat, vagy legalábbis nagyon ritkán (Mondjuk a kórházas, meg ügyvédes dolgoknál nem árt a felirat, szaknyelv ilyen szinten nem megy...)

Szólj hozzá!

Címkék: addict

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr2634327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása