HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Top 9 netes játék

2007.04.28. 14:49 :: anee

Folytatódjon hát a sorozat, ezúttal a kedvenc netes játékaimmal.

1. Zuma!!! Örök kedvenc marad, mai napig nem sikerült eljutnom a rejtett pályáig...
2. Cube Buster/Google Line Up - megunhatatlan és kifolyik a szemed tőle (vigyázz hangos!)
3. Topsy Turvey egyszerű, érdekes, és  kitartás kell hozzá.
4. Astropop - megöli a kezed és az egeredet is.
6. Chuzzle / Jingo - éééddiiii
7. Rocket Mania - mindig jó ha van egy kis tüzijáték. Ismeritek a csőforgatós játékot? Nah ez az, csak tüzijátékkal és több volanat is lehet csinálni egyszerre.
8. Typer Shark / Alpha Attack - csak pihent állapotban ajánlott, jó klavcsival ... és nem árt ha angol az a billentyűzet. A typer shark offline-ban annyival jobb, hogy ott van oktató program ... csúfosan megbukok mindig, de igyekszem javulni ... sajnos a vakírásom sokszor nem tökéletes.
9. Bubble Trouble - Ez sem mai darab és nem bííííírok tovább jutni egy helyen...

9.5 persze azért vannak még jópáran amikkel sokat játszom. Pl. a Cybermice egy aranyos játék, kár, hogy olyan rövid. A Sandman, a Rollypolly és a Stackopolis is jól lekötik az embert, de ezeket inkább otthon ajánlom, nem fogsz örülni, ha játék közben félbe szakitanak munkával :). Ez >> szerintem az utóbbi idők egyik legeredetibb játéka, sajnos ennek is elég hamar vége szakad... A Zen Puzzle Gardent és a Chasm-ot végig kell játszani egyszer! Meg mindent kipróbálni és szórakozni egyet !

Az oldalak, ahol mindig találsz valami megfelelőt:

Popcap
Miniclip
Zn
Teagames
  
Játék.huItt minden van, páran tudják ...
Jójáték.huajánlom a Zuhatagot és a Csereberét
Játékoldal.hu a Helyfoglaló és Pacman a kedvenceim.

És nem utolsó sorban >>

1 komment

Címkék: fun addict netgames top 9

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr6764636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása