HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

NFL Superbowl 2007-2008

2008.02.04. 13:46 :: anee

Mivel ma éjszkás vagyok úgy döntöttem megnézem élőben a superbowlt, tavaly úgyis lemaradtam róla.

Bár szentül meg voltam győződve, hogy Greenbay-New England döntő lesz és drukkolhatok a GB Packersnek, sajnos nem jött össze. Egy hihetetlen meccsen a NY Giants nyert és jutott a döntőbe a Patriots mellé.

Így nem maradt kit favorizálni, peza Patriots fan, szóval ő arra drukkolt, én maradtam a kétoldali pártolásnál.

A meccs óriási felhajtás, hihetetlen, hogy mennyi idő, pénz és hülyeség jön össze egy helyen egy 3 órás meccs erejéig, ahol minden megtörténhet. Ezúttal is volt minden mi szem-szájnak ingere, a koncerttől, a cheerleaderen át, a szoros mérkőzésig.

Végül a Giants nyert, azt hiszem sajnálom egy kicsit a Patriots-ot, lehet, hogy megérdemelték volna a hibátlan szezont, de nem így jött ki. (akit érdekelnek a részletek angolul, kattintson a képre) Nézegettem az interview-kat az nfl.com-on és hát meg kell állapítsam, az amerikaiak még mindig nem tanultak meg beszélni, pedig ezek a sportolók csak nyilatkoznak eleget ahhoz, hogy valakinek feltűnjön, hogy ki kéne nyitni a szájukat...

Most ugye jön egy kis szünet, még 6 nap a ProBowl-ig, amire úúúúúgy elmennék, de Hawaii is nagyon messze van, szóval ez is marad nézegetősnek. Aztán meg mindenki megy pihenni és nyáron kezdődik az egész előrről.

Más:

Február 2.-án volt a Cellet kupa itt Budapesten (biztos láttátok a plakátokat, tele volt vele a város), mint kiderült ez egy tornatermi amerikai foci kupa és egész napos. Persze annalány mikor dolgozik? Szombaton, szóval nem tudtam kimenni... de viszont úgy alakult, hogy peza kiment, beszélgetett Zitivel, és olyan jól érezte magát, hogy engem is kivitt munka után, így még meg tudtunk nézni pár meccset. Érdekes volt nézni, még így teremben is. Mindig meglepődök azon, hogy mennyivel másabb élőben ez a sport és mennyire szeretem még mindig. A döntőről sajna el kellett jönnünk, mert még volt meghívásunk egy esti sushizásra és azt sem akartuk lekésni.

Szólj hozzá!

Címkék: nfl gb superbowl american football

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr51324738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása