HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Mindenféle_főleg lakás

2007.10.15. 17:16 :: anee

Szombaton is éjszakáztam, meglepő módon még volt is mit csinálni néha, minden esetre többet dolgoztam, mint az előző két éjszakán együttvéve.

Vasárnap apu szülinap volt. Ezelőtt azért még elment apu meg peza az Ikeába, hogy megvegyék/hazaszállítassák a gardróbot, meg a kanapékat. Még szerencse, h peza ment, mert egy csomó dolgot (mint pl épp a kanapékat, vagy a polcokat) nekik kellett lepakolniuk és áttolni a házhozszállító részlegre. Majd egyszer valaki mesélje el miért is jó ez, hogy ott hagysz egy csomó pénzt, és arra nem tudnak erőforrást szakítani, hogy a megvásárolt áru felét összeszedjék, de a másik felét meg nem???

(A kiszállítás a mai nap folyamán történik, konkrétan 3 és 7 között az ár 3,5 százalékáért, utólag nem is jártunk olyan rosszul vele, de az előbb beszéltem pezával és a bútornak még se híre se hamva.)

Sebaj. Este elmentünk Stexbe (addigra már majdnem ébren voltam) és ettünk egy óriásit. Fincsi csülkön osztoztunk pezával, és utána borban párolt körtét ettem málna habbal és fehércsoki öntettel. Isteni volt. Természetesen a fogyókúra elleni merénylet meghozta a hatását, szó szerint gurultunk hazafele, és az alvás se ment valami jól.

Ma reggel meg két zombi maci támolygott ki az ágyból, peza is ment délelőttre, és én is dolgozok ismét. Kicsit elszámoltam ezt a beosztás dolgot, alig 24 órára hagytam itt a munkahelyet, kicsit kevés lett.

Nohdehát megvan az ára annak, hogy alig kellett kivennem szabit a költözéshez. Jövőhét szerdától pakolás van ezerrel!!!

Remélem a hétvégén még sikerül összehozni párdon szerelni a bútorokat (ismét merényletet tervezek Bejja ellen, csak ő még nem tud róla ... :P) és akkor mindennel meg is lennénk. Akkor már "csak" a dobozok és a pakolás van hátra. Nah meg persze a szállítás, de arra már van legalább 3 kocsink, szal csak nem lesz gáz.

.:- Update -:. Tegnap peza és apu elkezdték az elsőket ( a 3 nagyot) összerakni, mert kíváncsiak voltak, hogyan néz ki. Szóval ma is megyünk és szerelünk tovább. Rájöttek közbe, hogy egy kicsit nehezek azok a szekrények, szóval még foggalmunk sincs hogyan fogjuk felrakni a kicsiket, de majd kiderül.

Közbe megpróbálok valami fényképezés félét is előadni, hogy kicsit dokumentálva legyünk :)

1 komment

Címkék: me family living

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr67197105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanda 2007.10.16. 07:41:02

Annám,

remélem jól vagy!ahogy olvastam lassan nálatok ist beáll minden rendesen...valamikor találkozhatnánk már végre!
Puszillak sokszor

süti beállítások módosítása