HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Top 9 film

2007.03.11. 08:51 :: anee


Braveheart (Rettenthetetlen)
The city of Angels (Angyalok városa)
Rize
The Notebook (Szerelmünk lapjai)
The Replacement (Cserecsapat)
The Mátrix
Finding neverland (Én, Pán Péter)
A beautiful mind (Egy csodálatos elme)
Million Dollar baby (Millió dolláros bébi)

9.5 Sok régi és jó film, amit vagy kifelejtettem, vagy most nem emlékszem a pontos címére, emellett rajzfilmek (Lilo és Stich, Némó nyomában), valamint táncos filmek minden mennyiségben (Step up, Honey, You got served ....).  Ilyenek pl. még ki is maradtak, hogy Szikla, Ál-arc, Karibi kalózok, Bourne rejtély, Good will hunting, Paycheck és hasonlók.

Reménytelenül romantikus alkat vagyok, ez tény, de mint látható azért vannak kevésbé "nyálas" kedvenceim is. Ezekbe a listákba az a jó, hogy a végtelenségig lehetne folytatni, pl. az Animék innen ki is maradtak, pedig ott is van 2-3 amit szeretek és egész estés film. Mint pl ez: Jin-Ro, Ghost in the Shell, Animatrix.

Amúgy én híve vagyok annak, hogy egy filmet az eredeti hangján kell megnézni. Lehet ez akár a japán is, annak is megvan a maga hanulata. Valahogy nem nyugodok meg, ha szinkronizálnak egy filmet, régen még volt egy-két jó stúdió/színész, aki tényleg jól csinálta és akkor még le is  fordították !jelentés! szerint a filmeket. Ma már a feliratra se figyelnek oda igazán, annyi elírás, hiba van benne ... és ez egy moziban? Lassan az internet tényleg jobb minőséget fog szolgáltatni, talán az egyetlen, ami hiányozhat az a  nagy terem, de én úgy vagyok vele, hogy inkább nem.
Ugyan az utóbbi időben időhiány és egyebek miatt (nem volt jó film), nem jutottunk el moziba, de az eddigi tapasztalat az, hogy az emberek bambák és nem kapcsolják ki a telefonjukat, hangosan káromkodnak/nevetnek ott ahol nem kéne, egész végig a füled mellett rágcsálják a nachos, chips, popcorn akármiket, és közbe még a film is megszakad néha.
Szóval  tényleg vannak filmek amiket moziban kell megnézni, ezt aláírom, de amúgy én személy szerint előnyben részesítem a házimozi rendszert.

1 komment

Címkék: fun music/film top 9

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr1445274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lexandro 2007.03.11. 13:10:09

Igen impresszív lista. És nézd meg a Kontrolt! Félre a skrupulusokkal! Imádni fox minket érte .D
süti beállítások módosítása