HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Jab és Melinda esküvő

2007.09.30. 08:27 :: anee

Nos tehát tegnap esküvőre mentünk Gödöllő-Máriabesnyőre. Előtte még el kellett menni Bejjáékohz, mert nekik kevés egy autó :), szóval bepakoltuk Lallert és Melit hátulra,azt indulás. Konkrétan nagyon elzsibbadtunk mire odaértünk.
Ez úgy 30-35 km Bp-ről. Egy domb oldalában áll a templom és a hozzá tartozó épület, amiben végülis ténylegesen voltunk. Kilátás gyönyörű, sok zöld, friss levegő és kellemes koraőszi idő (újabban minden esküvőnek mázlija van, tegnap még zuhogott az eső, legutóbb a Veráék esküvőjén ugyanez volt.). Sok sok rokon volt jelen, rakat kisgyerekkel, mi 12-en (Bejja, bazso, Meli, Laller, Akeem és Tündi, Dóri, Becki, Bugbear és Anett, peza és én) voltunk ott mit Jab barátai. A berendezés nagyon tetszett a narancssárgával és a kivágott tökökkel, szép volt, és Bejjának volt igaza, kicsit haloween feeling volt bár jobban az lett volna, ha a benti tökök is világítanak.
A szertartás rövid velős, és kombinált volt. Ezekután elmentünk fényképezkedni, majd visszaballagtunk kaját remélve a helyszínre. Kaja sajnos csak 7kor jött, de legalább addig adtak pogácsát, nagyon éhes voltam már így, hogy csak reggeliztünk. A rendezvényszervező/vőféj hölgy nem az én zsánerem, egy jó játék volt a hintóval ... nem is írom tovább, Bejja megharagszik.
Jókat beszélgettünk, fényképezgettünk, de márnagyon elfáradtam és nyűgös voltam a végére. Nagy volt a zsúfoltság és a hangzavar, a terem levegőtlenségében, nem lehetett megmaradni, inkább kimentünk mindig.
Összességében egy jó esküvő volt, bár én még mindig nem szeretem a lakodalmas féle családi esküvőket.
Sok boldogságot ezúton is!

(A képeket majd kirakjuk, csak így 6 óra alvás után, már mennünk is kelltovább szóval készülődök.)
A képeket itt találjátok, le lehet szedni egyben is...

1 komment

Címkék: friends wedding

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr41181125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bejja · http://www.anagyalom.blogspot.com 2007.09.30. 15:47:14

Kocsisom!! Kocsisom!! :D:D
gl hf:)mi?? lol
süti beállítások módosítása