HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Fülinap

2007.07.27. 09:19 :: anee

Előrehozott szülinapi bulit szervezett nekem Bejja, hogy az öcsémék is itt tudjanak lenni. Nagyon jól éreztem magam, a Westbalkánban csüccsentünk le. A tortám kicsit megolvadt :), de nagyon finom volt.

Amit Kaptam:

San Fransisco Puzzle 2x :D, egy panoráma (fenti kép), egy világítós. (Egyik kollégáktól, a másik Bejja-peza-bazso oldal)

Ez "sajnos" azt is jelenti, hogy nem úszom meg a nappali San Fransisco képet sem, eddig húztam magam előle, túl sok benne a kék ...

Angyalkártya öcsémtől és Adrienntől (anyu súgott), de imádom érte őket.

Katrin egy nagy adag Mandulás kekszet hozott a kedvenc olaszuktól, biztos vagyok benne, hogy nagyon fincsi.

Iluj hozott nekem egy kézzel csinált karkötőt, ezúton is köszönöm.

A Kollégáktól kaptam még egy óriás Mercit :) lesz mit csámcsogni jövőhéten :).

Kuli hozott egy nagyon szép orhideát (volt vagy egy méter magas, el is dőlt egy párszor, pedig igyekeztünk vigyázni rá), most reménykedem, hogy délutánig kibírja, aztán viszem anyuékhoz, mert fény kell neki, és az nálunk nincs nagyon. Az új lakásban viszon nagyon szép helye lesz.

A drágám pedig hozott meglepetést: 5 millió Forint brikett formátumban. Ha kirakom, gazdagok leszünk, de asszem nem élek a lehetőséggel. Szobadísznek viszont eszményi.

Jól éreztem magam, kicsit keveset sikerült beszélgetnem a táncos és a CS-s oldallal, ezúton is bocsánat. Volt valami koncert is, de ottan meleg volt és hangos, szóval nem maradtam bent, csak amennyit muszáj volt.

És akik ott voltak: Áron, Bence, Gergő, Marci, Olivér, Csabi, Döme és Betty, Laci, Gábor, Manu és Vanda, Ildi, Ivett, Katrin, Iluj, Bejja és bazso, Kuli, BH és persze peza.

Köszönöm mindenkinek, hogy ott volt, igazán jól éreztem magam.

Most ébredezés van ezerrel, talán délutánra magamhoz is térek.

Szólj hozzá!

Címkék: friends party me birthday

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr33126198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása