HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Lakás

2007.04.19. 09:58 :: anee

Nos tegnap nem sikerült gép elé jutni, így mára maradt a beszámoló.

Tegnap reggel apuval autóba ültünk, hogy megkezdjük az ártárgyalást leendő lakhelyem ügyében. 2 Tulaj, 2 Ingatlanközvetítő és mi csücsültünk a Duna House egyik irodájában és próbáltunk dűlőre jutni. Illetve ez nem helyes, apu próbált, csodállom, hogy hogyan élvezheti ezt, persze a mi pénzünkről van szó, de én igyekeztem úgy tenni mintha ott se lennék. Végülis megköttetett az üzlet, határozottan a mi javunkra jobban. Alá is írtam az előszerződés, letettük a foglalót és elindult a lavina...

Ez azt jelenti, hogy van lakásom, de mégsincs. Elmentünk utána rögtön az ügyvédhez (akkor már minden bajom volt, éhen és szomjan akartam halni, dehát ez mellékes volt az adott pillanatban), aki rögtön közölte, hogy a szerződés másnapra kész, elkezdett még mondani mindenféle számokat meg illetékekeket, de apuval mindketten elvesztettük a fonalat egy idő után. Lényeg a lényeg, hogy hétfőre kész lesz a szerződés és alá is írjuk, onnantól már 80%-ban enyémnek mondhatom a lakást. Persze hivatalosan még sokáig nem ...

Ezután rohanás be dolgozni, így is 2 órát késtem. Idebenn napok óta iszonyat hektikum van, folyton elmegy az áram, közbe már nem tudunk telefonálni, a németek is megkergültek, szóval sehogy nem jó... legalább nem unatkozunk.

Este megint vissza anyuékhoz, mert 8ra  jött a hiteles uriember a papirokkal. Ennek fényében két példányban csomó mindent ki kellett tölteni, meg aláírni megnemtom, de az is elindult. Ha összeszedtem minden szükséges papírt és meglesz a szerződés, akkor azt is el tudjuk inditani véglegesen. Nem hittem volna, hogy ennyire "könnyen" megy az ilyesmi.

Szóval lehet készülni a lakásavatóra! De az még odébb lesz :P. A Teljes birtokbaadás legkésőbb június 30, tehát utána mehet minden adminisztráció és akkor tényleg enyém lesz! Május elején viszont valószinüleg megkapjuk a kulcsot, akkor neki állhatunk a felújításnak, persze már vannak elképzeléseim, peza is elkezdte nézegetni a bútorokat, ha egyszer minden kész lesz, szép lesz nagyon :).

A teljes munkahely gratulált, sokan meg akarják nézni, szóval kanossza járást fogunk majd indítania 13. kerületbe :).

Szólj hozzá!

Címkék: me family living

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr360687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása