HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Pótlás hétvégéről

2007.04.02. 13:32 :: anee

Szóval,

szombaton mentünk erre arra, délután sorozatoztam, drága hozott vacsit, aztán alvás, mert lefordultam a székről.

Vasárnap ebéd volt otthon, Boldog névnapot Buks! Beszélgetés, Padlizsánkrém alkotás, Amway dobozt tartalmának kielemzése. Anyun és pezán kicsit kiakadtam, sírás és cigi után nagyából minden rendben volt.

Az amwayes csomagban tiszta érdekességek voltak, holnap kipróbálom a turmixot, remélem tényleg segíteni fog a fogyásban (kicsit sok kalória, de tele van vitaminnal). A könyvecske se rossz, a probléma csak ott van, hogy ha jövőhéten elkezdem az akupunktúrát, akkor ez már nem fér be mellé... (mármint az ott leírt 1200 kalória mindentehetsz része...). Emellett van még 2 ételkiegészítő tabletta benne (halolaj meg mulitrost), csokis és vanilia turmix meg a hozzá való turmixoló cucc, lépés számláló (nem bírtuk működésbe hozni, kevésbé tartom szükségesnek egyenlőre), protein szelet és egy DVD (még nem volt időm megnézni, ez ma estére marad).

Drágámmal elkeztünk aktivan átállni a fogyókúrára, már vizet iszunk minden mennyiségben, salit eszünk vacsira és hanyagoljuk az édességeket. Kezd nálam is hatni, ugyan folyamatosan éhes vagyok, de sokkal kevesebből is kijövök mint eddig, meg ezzel készülök elő a jövőhétre, onnantól szigorúan egy kiló/hét lesz a megadott cél. A végcélon még veszekszünk, a testtömeg index szerint 63 kilóra kéne lefoggyak, asszem ez lesz az elérhetetlen cél, ha már megütöm a 70-et az is jó lesz.

Otthon aztán még moziztunk egy kicsit és már menni kellett feküdni, hiszem ma fél5kor kelés volt soron, délelőttös hetünk van.

Munka után megyünk ingatlanozni, remélem hamar találunk valami megfelelő lakást. És akkor lehet gondolkozni a következő lépéseken.

Szólj hozzá!

Címkék: family living

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr353622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása