HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Nohát megint hétfő van :)

2007.03.12. 12:27 :: anee

Az elvárttal ellentétben csend és nyugalom (gyorsan lekopogom), semmi extra nem volt eddig ma. Elhatározás és felsőbb utasításnak engedve ma délelőtt a hívásoknak/ügyfeleknek szenteltem magam. Majdnem össze is jött az elvárt mennyiség, a héten még pedálozhatok egy kicsit majd csütörtök pénteken.

Erről jut eszembe, miért jó az, ha az ember magyar cégnél németeknek dolgozik? Minden ünnepnapon dolgoznod kell. Sajna a németekért csak egyszeres fizetés jár, de a magyarokért megkapjuk a duplát. Ennek örömére a most csütörtök péntek is munkanap nálunk, mint minden másik is. Remélem a nagy tüntetésekben nem fog előállni újra az az eset, mint okt. 23-án, hogy nem tudunk haza menni, mert nem jár a villamos a corvin köz miatt. Mondjuk mivel a bankok nem dolgoznak, így drágámnak se kell, tehát a magán sofőr szolgálat adott, de nem feltétlen szeretném ezt igénybe venni.

Itt a tavasz! Ha valakinek eddig nem tünt volna fel... hihetetlen, de ilyenkor már tényleg jó idő van. Reggel (fél7) ugyan még kellett a kabát, meg hideg is volt a szél, de legalább már a nap fent volt, nagyon nem szeressem sötétség.

Máma még drága abajgatás van hátra, ő bezzeg alszik majdnem egész héten ... mert neki már tegnap péntek volt :D.

 

Szólj hozzá!

Címkék: me flikr

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr3345672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása