HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Régen jártam erre fele

2007.02.20. 14:46 :: anee

Persze a fejem is majdszétrobban stbstb. Éljen a csodás időjárás ... jókor jut eszébe, hogy megint tél legyen.

Nem szeretek egyedül lenni vezetőként munkahelyen ... túl sokminden van egyszerre. Hétfőn karnevál volt Németországban, alig volt munka, most meg úszunk, mert a másnapos ügyfelek még annyit se tudnak mint eddig. No de ez is elmúlik egyszer talán.

Csütörtökön jön vissza Gábor is, remélem nem törte össze semmilyét a nagy síelésben, addigra Gergő meg már Egyiptomban sütteti a hasát.

Meglepő módon mégis működik itt minden, csak épp nincs időm semmire, tegnap bent voltam este 6ig (reggel fél 7től), annyira fáradt voltam, hogy a gépet se volt már kedvem bekapcsolni otthon. Katrinnal megoldjuk a nagyobb problémákat, bár neki sincs sok ideje rám. Az ovoda sajnos még mindig megvan, meg is fog maradni, úgy tűni knem csak én küzdök a problémával. "Elvette a játékomat, én akarok vele játszani" szint.

Bejja hazajött Velencéből, holnap megyünk is meglátogatni munka közben, a képek alapján jól érezték magukat.

Tegnap volt a Kínai új év napja.

A malac évébe léptünk, ez a szerencse és gazdagság éve. Nos meglátjuk :)

A hétvége nagyából nyugisan telt, végre nem volt LAN, rendet raktunk kicsit, bekötöttük az új netet, kezdjük előkészíteni a helyét az új gépeknek. Közbe elhoztuk a házam oldalát, csudi szép lett, most jön a köv lépés, lsd. oldalt. (Még a végén tényleg olyan lesz mint amilyet elképzeltem.)

Szólj hozzá!

Címkék: modding work

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr9138268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása