HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Ez a bejegyzés is elkészül még ma ...

2007.02.08. 21:03 :: anee

Újra itthon.

All Employee Meeting pipa.
Olu elmondta, hogy mi volt 2006-ban, értsd 40-ről 170-re emelkedett a létszám, hogy ISO auditunk volt, stb. stb.
Elmondta, hogy mit terveznek 2007-re, többek között, hogy 280-an legyünk (kérdés bírja-e a cég kezelni, ahogy nézem, most se nagyon megy). Olyan is volt, hogy a KMC-sek is átkerülhetnek majd az ITSH-hoz.
Megint fel lettem hozva példának, ezúttal is a cégen belüli karrier lehetőségek mintapéldájaként (kellett nekem akkor annyi jegyet feldogozni, lassan urban legend-dé válok a céges körökben :P)
Elvileg fizu emelés hamarosan (a magyar T-systems hamarosan az több hónap...), ha minden igaz egy hónapon belül. Hát remélem, ideje normális pénzt kapni a megnövekedett munkamennyiségünkért. (nem mintha nem lennék munka mániás, de most épp jóljönne a pénz)
Elméletileg 2-3 hónapot mondtak a költözésre, miénk lesz az egész emelet, addig ki kell valahogy bírni 40-en a max. 30 főre tervezett helyen.
Olu előadásait mindig is nagyon szerettem, meg az egész ember egy tündér, néha csodálkozom, hogyan bírja ezt az egészet. Szokás szerint angol-német egyveleg volt, ezúttal nagyrészt magyar szöveggel.
A végén kaptunk szendvicset, azt mindenki ment dolgára, ergo én tovább Mammut.

PGCC pipa.
Beszélgetés Bejjával, Pigivel, bazsoval, Sekyvel. Drágával szabályzat írás (épp aktuális legfontosabb feladat), javítás, asszem kész van. Közbe meg is vacsiztunk, meg Bejjának is hoztunk, nehogy éhen haljon.

Hazaérés pipa.
Persze a rosszabbik troli jött, mire drága kirakott a Kossuth téren, de sebaj, haza baktattam, még bevásároltam és itten csücsülök.
A blogra a bejutás több percnyi várakozásomba és kb 4 refreshbe telt... vagy a netünk szarakszik, vagy a blog oldal van meghalóban, igazából nem is tudom. Jelzem a mentés is ugyanilyen sebességgel müxik... Az bizti, hogy a ping  erős timeoutokat hozott minden 8-10. alkalommal.

Szuszogás majdnem pipa.
Meek is aludni, holap este 6ig szórakoztatnak munkahelyen, délután management tréning lesz, elszórakoztatnak, és végre én is megtudom hogyan kell demokráciának kinéző diktatúrt felépíteni a munkahelyen... a fiúk sokat okosodtak, remélem én is.

Szólj hozzá!

Címkék: work pgcc

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr4635020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása