HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Nyugodt vasárnap helyett

2007.02.04. 22:09 :: anee

Kipihentük magunkat, és mivel tegnap megbeszéltük Beával, hogy együtt benézünk  PGCC úgy döntöttünk felébredünk és elkezdünk készülődni.
Főzni nem volt kedve pezának, így meglátogattuk az újonnan nyílt Speedy Burritos nevű Mexikói éttermet, a kaja nem volt rossz, de mostmár láttuk mit kell ennünk legközelebb. Ezek után még volt időnk rendesen, ígyhát meglátogattuk Scratet, és ittunk egy forró csokit, meg ettünk egy isteni profiterolt a Café Vianban. Olyan rég voltam már ott, de semmi nem változott szerencsére.
Összeszedtük Beát, irány PGCC, hiszen megígértem az OBi-soknak, hogy meglátogatom őket. A verseny már nagyban ment mire oda értünk, véééégre volt időm meccset nézni, sőt Rain helyén még játszottam is egy kicsit. Valahogy lassabb az egész mint 1.6on, de ez is ugyanolyan izgalmas. Ez is nemzetközi verseny volt, de a döntőt itthon játszotta az Ancients és az oBi. Ilyenkor jön az, h kinek is drukkolunk inkább, most az OBit választottam (bár Kulit, Stawit és Nppt is szeressük de nagyon kevés volt ott a hely és nagyon sok az ember amit nem szeretek), így velük izgultam végig a döntőt, sajnos vesztettek, de majd legközelebb ...Kint forgatást próbáltak tartani, nem tetszett nekik a hangzavar, peza helyrerakta őket ...
Beát haza vittük, csinálok neki háttér képet :)
Drága megy NFL Superbowl-t nézni, én sajna a holnap reggeli kelés miatt nem tudom bevállalni a több órás csúszást amerikához képest, majd megnézem felvételről (nem tetszik, de ez van...)
A furcsa, hogy most nem érzem magam fáradtnak, pedig LANos hétvégénk volt. Kifizetődött a pénteki alvás, a holnapi napot is remélem úgy fogom bírni ahogy kell.
ne higgy a látszatnak

Szólj hozzá!

Címkék: me pgcc

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr7433629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása