HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Mostmár jobban

2007.01.30. 18:04 :: anee

Hajnali kelés megint
újabb hétfő munka szempontjából, levegőt nem volt időm venni ... el is maradt minden magán jellegű amit el kellett volna intézni

Haza érve kaja aztán neki álltam a következő lépéseknek a házammal kapcsolatban. Az első rajz kész, de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz jó ... csak tudnám, hogy akkor mit tudnék tenni, hogy meg tudják csinálni ... nah mindegy, majd apuval kiötlünk valamit (a 2. nap csak akkor fog felkerülni, ha kész a kivágás)
Rajzoláshoz zene jár, így most jobban vagyok valamivel, elég nyomott volt a hangulatom ma.

Még képeket se volt időm nézegetni (PGCC-ben szegény CP' -t hallálra idegesítettem velük, de Bejjával jót utaztunk a világ körül), nem mintha nem lenne elég kigyűjtve, ezek következnek tehát mára, kicsit ömlesztve... (én már csak ilyen vagyok)

Először is a nagykedvenc, mert annyira hideg van kint, és annyira sötét, és néha tényleg elkívánkozok, még ha csak gondolatban is:

Jelzem a bácsi a Maldív szigeteken (,ha így írják egyáltalán hivatalosan) lakik és olyan képei vannak, hogy nem tudod eldönteni, h inkább most azonnal veszel egy repülő jegyet, vagy nagyon gyorsan kikapcsolod, mert nem használ a téli depressziódnak, ha ilyen képeket nézegesz.
  Madrid persze spanyolul
 New York, és egyéb nagyon szép képek
 
  Szerencse? ... és még sok más érdekes
 A néni szín mániás, minden válogatás csúcs, ajánlom a kék és a fehér megtekintését.
 
  Nem tom mi ez, de nagyon jól néz ki (látod Bea csak megtaláltam)

Szólj hozzá!

Címkék: modding flikr

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr4032265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása