HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Hétfő este van már megint

2007.01.29. 19:40 :: anee

Agymosás nap, 1000 hívás (nem vicc tényleg ennyi), rohangálás, vihar, fáradság.

Újra itthon, ismét kockulás.
A mai szélvihar nem kímélte a fejem és a frizurám se.
A Mammutig azért sikerült eljutni, ott várt rám drága, Bejja, bazso, b0c1, Bug, meg a többi szokásos alkatrész/vendég/kocka.
Elmentünk kajálni, aztán mindenki kiborult hullámokban ... meg vannak kergülve az emberek néha, elhiszem én, fontos a LAN, na de hogy ezért egymás meg a mi torkunknak essenek, csak mert fél perc alatt betelt a nevezés???
Nah mindegy, már GPSen is így volt, nem foglalkozok vele, Bejja irogatott az embereknek MSN, peza meg Bug inkább a fórumot választotta kommunikációs eszköznek ...
azt hiszem mindegy, aki meg tudja érteni, az enélkül is megfogja, aki meg ezen vitázik, az jövő ilyenkor is erről fog beszélni ... csak tudnám miért csinálnak úgy mintha csak ez az egy verseny lenne ... előző héten ért véget egy, és jövő hónapban is legalább egy lesz ...

Amúgy kissebb fejfájást leszámítva megvagyok, és Heroes lázban égek, az oldal naon jóóóóó találtam még csomó hátteret megmittomén, csak jönne már ki a többi rész, ezt így nem lehet bírni. Sorozat addict vagyok nincs mit tenni. De ha egyszer ennyire jókat hoznak ki mindig ... Fene egye a szabadon gondolkodó, jó képregényeket rajzoló művészeket, és az ezeket megfilmesítő csatornákat meg producereket. És egyébként is hogy képzelik, hogy a lebilincselő képsorok mellé még olyan zenét is raknak be, ami az embert a képernyő elé szegezi, meg persze olyan színészeket raknak be olyan szerepekre, hogy minimum 1-2 szimpatikus legyen, még az is aki amúgy "gonosz" kéne legyen. És persze a lényeg, a story csak meg van csavarva mindig épp annyira, hogy nagyon tudnod kéne, hogy mikövetkezik éssss micsoda meglepetés éééppp vége ... to be continued ... még jó h itt volt 11 rész... de ez elfogyott és most jajj.

Jóccakát jópihenést mindenkinek, én még elleszek egy kicsit aztán meek szuszogni, holnap is korán kelés (imádom a délelőttös heteinket, olyan jó drágával reggel kelni és nem látni semmit :D)

A nap mondása: "The world is not small, you are ..."
az élet füstje

Szólj hozzá!

Címkék: pgcc addict

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr8032011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása