HTML

anee

anee.baba naplója - kis [..] lenni néha napján ... főleg ha LAN szervezésről vanik szó ... amúgy egy néha elveszett, úszok az árral nagyon boldog és jólérzi itthon magát vörös macska/démon ... kitudja miért jó németül beszélni egész nap?

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (1) addict (20) american football (1) antiwork (2) becup (2) birthday (1) blog (1) bones (2) cat (1) chocolat (1) christmas (3) cirque de soleil (1) dance (2) deviant (2) dream (1) easter (1) életmód (1) family (24) feather (1) flikr (19) fontaine (1) friends (23) fun (29) gb (1) geek (1) gps (1) gym (1) hellokitty (1) hobbi (1) ikea (1) kinez (2) lan (19) last me (1) living (24) love (1) me (75) mobile (2) modding (18) money (2) music/film (21) net (1) netgames (7) news (25) nfl (1) obi (1) party (3) pf (2) pgcc (30) phone (1) photos (1) photoshop (2) puzzle (1) snow (1) source (1) storytelling (2) subrosa (7) sun (1) superbowl (1) t (1) test (3) top 9 (4) trafik (1) us (1) video (1) webfetti (1) wedding (2) work (37) youtube (5) Címkefelhő

Karácsony van

2007.01.25. 20:01 :: anee

Ha kicsit megkésve is ... vagy előre??? Noh mindegy lényeg a lényeg hogy drága ma elhozta az új házam és a klaviatúrámat.
Revoltec Advanced AluA klavcsit ki is bontottam (természetesen leírás a magyar revoltec oldalon nincs, így a link a német oldalra mutat...), kíváncsi voltam hogy tudok vele írni, eddig nagyon tetszik. Ugyan a kiosztást még meg kell szokni, hasonló mint a régi laptopomon volt, úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz vele. Ezzennel jelentem ismét közelebb kerültem a kék-fehér számítógép koncepciójához. Tudom furcsán hangzik egyeseknek, de hamár több mint 8 éve Laptopot használ az ember igencsak újdonság számba megy a "normál" gép. Igaz amióta a T* szolgálatába álltam sokat javult a normál klaviatúra és gép kezelésem, hiszen rá voltam kényszerítve a "szörnyűséges" normál kiosztású és normál billentyűs klaviatúrára, amit a mai napig nem tudtam teljesen megszokni. Valahogy a laposon jobban megy a gépelés.

Cooler Master Mystic 631A ház még itt áll a dobozában (nekem az aluminium szinű van), azt csak akkor fogom kibontani, ha peza is haza ér, szeretném vele megnézni milyen is igazából. Végülis lassan fél éve várok erre a házra és lassan 2 éve az asztali számítógépre. Még most is nehéz elhinni, hogy megfogható közelségbe került, hiszen nem gondoltam volna, hogy lesz anyagi és időbeli lehetőségünk erre. De mégis minden összejött és még a végén tényleg nevezhetek majd a modding versenyre is.

Ez a modding is furi dolog. Amikor Józsival és Krisztával (ComputerMode - ez a reklám helye) először találkoztunk még csak sok világítós mindenfélét láttam náluk. Aztán az évek alatt összebarátkoztunk (talán merem ezt mondani) és emelett megismerkedtünk egy teljesen más világgal. Persze én sose leszek megszállott magamnak kell építsem az utolsó csavart is a gépembe emberke, de van néhány szépségi (világítós ventilátorok, harisnyázott kábelek szigorúan fehérben) és néhány praktikai (rezgés csillapítók, halk ventilátorok) előnye annak, ha valaki elkezdi moddingolni a gépét. Sajnos amióta dolgozom, és náluk megszületett a tündér kisbaba nem nagyon van lehetőségünk találkozni, de majd ez is változni fog idővel (például ha közelebb költöznek és nem kell mindig 3 órát menni kocsival a világvégére :D).
Razer ProSolutions 1.6
Nos tehát megvan az egerem és az egérpadom, mostmár a klaviatúra és a ház is (egyenlőre nyers állapotban, de ez is kék fehér lesz). A monitorért ha minden igaz peza elmegy holnap reggel (még jó, h ő ráér ilyesmire reggelente), ugyan az csak félig lesz fehér, de több mint a semmi. Mostmár csak a másk gépnek kellene megérkezni és akkor jöhetnek a következő lépések :).

A hírek folyamatosan érkeznek majd az új gépről, már gondolkok egy külön részleg nyitásán ennek, szeretném ledokumentálni az elejétől a végéig hogyan állt össze a történet, ha már elkezdjük akkor kezdjük maximalistán alapon.

Lassan lefordulok a székről, érdekes módon agyilag vagyok inkább fáradt ... kiszipolyozott az elmúlt 7 nap és ennek örömére holnap után még LAN van ... :P
Sebaj, holnap teammeeting, lazitás (remélem legalábbis, hogy az ügyfelek békén hagynak minket mint általában), aztán rövid buli a csapattal, aztán irány PGCC.

Szólj hozzá!

Címkék: modding

A bejegyzés trackback címe:

https://anee.blog.hu/api/trackback/id/tr4931039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása